Теоретико-правові проблеми застосування заохочень до працівників поліції - Гарбузюк, К. Г.; Harbuziuk, K. H.; ORCID: http://orcid.org/0000-0002-6714-5074 (Проблеми сучасної поліцеїстики : тези доп. наук.-практ. конф. (м. Харків, 20 квіт. 2022 р.). - Харків, 2022. - С. 148 - 150, 2022)
Зазначено, що у законодавстві, яким регулюється діяльність поліції, необхідно передбачити право поліцейського на заохочення, та обов’язок керівника застосувати до поліцейського заохочення, якщо він виявив себе як особливо цінний працівник, досяг у своїй роботі визначних результатів. При цьому слід визначити загальні критерії оцінювання службово-трудового внеску поліцейського з метою застосування до нього заохочення. Вид же заохочення має обиратися особою, уповноваженою його застосовувати, з урахуванням наявних ресурсів, а також раніше застосованих до працівника заохочень та (або) дисциплінарних стягнень. Отмечено, что в законодательстве, которым регулируется деятельность полиции, необходимо предусмотреть право полицейского на поощрение, и обязанность руководителя применить к полицейскому поощрению, если он проявил себя как ценный работник, достиг в своей работе выдающихся результатов. При этом следует определить общие критерии оценки служебно-трудового взноса полицейского с целью применения к нему поощрения. Вид же поощрения должен избираться лицом, уполномоченным его применять, с учетом имеющихся ресурсов, а также ранее применяемых к работнику поощрений и (или) дисциплинарных взысканий. It is stated that the legislation governing the police must provide for the right of the police officer to be rewarded, and the duty of the head to apply to the police promotion, if he proved to be a particularly valuable employee, achieved significant results in his work. At the same time, it is necessary to determine the general criteria for assessing the police officer's labor contribution in order to apply incentives to him. The type of incentive should be chosen by the person authorized to apply it, taking into account the available resources, as well as previously applied to the employee incentives and (or) disciplinary sanctions.
Гарбузюк К. Г. Теоретико-правові проблеми застосування заохочень до працівників поліції / К. Г. Гарбузюк // Проблеми сучасної поліцеїстики : тези доп. наук.-практ. конф. (м. Харків, 20 квіт. 2022 р.) / МВС України, Харків. нац. ун-т внут. справ, Ф-т № 6, Каф. правоох. діяльності та поліціїстики, Наук. парк «Наука та безпека». - Харків, 2022. - С. 148 - 150.
Keywords: Наукові публікації. Scientific publications. Научные публикации; Україна. Ukraine. Украина; Трудове право. Право соціального забезпечення. Labor law. Law of social guaranteeing. Трудовое право. Право социального обеспечения; заохочення; працівники поліції; работники полиции; promotion; police officers; поощрение