Заходи протидії негативному впливу інформації, що містить пропаганду культу насильства і жорстокості - Олішевський, О. В.; Olishevskyi, O. V.; ORCID: http://orcid.org/0000-0003-1102-0675 (Актуальні проблеми кримінального права та кримінології у світлі реформування кримінальної юстиції : зб. тез доп. Міжнар. наук.-практ. конф. (м. Харків, 19 трав. 2016 р.). – Харків : ХНУВС, 2016. – С. 27-28, 2016)
Стверджено, що заходи протидії негативному впливу інформації, що містить пропаганду культу насильства і жорстокості мають бути спрямовані на дві категорії – тих хто виготовляє, задіяний в обігу таких відомостей або даних, і тих хто сприймає (а серед них ще дві підгрупи – свідомих і тих, хто ще не зрозуміли можливості негативного впливу інформації).

It is asserted that measures to counteract the negative impact of information containing the propaganda of the cult of violence and cruelty should be aimed at two categories - those who produce, are involved in the circulation of such information or data, and those who perceive (and among them there are two more subgroups - conscious and those , who have not yet understood the possibility of the negative impact of information).

Утверждено, что меры противодействия негативному влиянию информации, содержащей пропаганду культа насилия и жестокости, должны быть направлены на две категории – тех, кто производит, задействован в обращении таких сведений или данных и тех, кто воспринимает (а среди них еще две подгруппы – сознательных и тех, кто еще не понял возможности негативного влияния информации).
Олішевський, О. В. Заходи протидії негативному впливу інформації, що містить пропаганду культу насильства і жорстокості / Олександр Володимирович Олішевський // Актуальні проблеми кримінального права та кримінології у світлі реформування кримінальної юстиції : зб. тез доп. Міжнар. наук.-практ. конф. (м. Харків, 19 трав. 2016 р.) / МВС України, Харків. нац. ун-т внутр. справ ; Кримінол. асоц. України ; Ун-т Англія Раскін ; Праз. ін-т дослідж. з питань безпеки (PSSI) ; Чес. кримінол. т-во ; Харків. міськ. осередок гром. орг. «Всеукр. асоц. кримін. права». – Харків : ХНУВС, 2016. – С. 27-28.
Keywords: Кримінологія. Criminology. Криминология; Наукові публікації. Scientific publications. Научные публикации; Україна. Ukraine. Украина; пропаганда культу насильства і жорстокості; propaganda of the cult of violence and cruelty; пропаганда культа насилия и жестокости; негативний вплив інформації; negative impact of information; негативное влияние информации; протидія злочинності; crime prevention; противодействие преступности