Класифікація громадянства у сучасному конституційному праві - Радченко, О. І.; Radchenko, O. I.; ORCID: http://orcid.org/0000-0003-1572-8048 (Науковий вісник Дніпропетровського державного університету внутрішніх справ. – 2018. – Спец. вип. № 3 (94). "Права людини: методологічний, гносеологічний та онтологічний аспекти". – С. 204-210, 2018)
У даній статті висвітлюються питання багатоаспектності громадянства як конституційно-правового інституту. Наведено й обґрунтовано максимально повну класифікацію громадянства. Дана лаконічна характеристика кожного з наведених видів громадянства.

Currently, the country has everything that is needed for this - an institution of a state and legal institution. The maximum maximum maximum possible maximum maximum maximum maximum maximum thunder thunder thunder thunder thunder Dana is a concise characteristic of the skin on the look of hulkiness.

В данной статье освещаются вопросы многоаспектности гражданства как конституционно-правового института. Приведены и обоснованно максимально полную классификацию гражданства. Данная лаконичная характеристика каждого из приведенных видов гражданства.
Радченко О. І. Класифікація громадянства у сучасному конституційному праві / О. І. Радченко // Науковий вісник Дніпропетровського державного університету внутрішніх справ. – 2018. – Спец. вип. № 3 (94). "Права людини: методологічний, гносеологічний та онтологічний аспекти". – С. 204-210. - DOI: 10.31733/2078-3566-2018-5-132-137.
Keywords: Конституційне право. Constitutional Law. Конституционное право; Наукові публікації. Scientific publications. Научные публикации; Україна. Ukraine. Украина; громадянство; набуття громадянства; класифікація громадянства; права і свободи особи; паспорт; гражданство; приобретение гражданства; классификация гражданства; права и свободы личности; паспорт; citizenship; acquisition of citizenship; classification of citizenship; human rights and freedoms; passport