Особливості правового регулювання підстав до закриття кримінального провадження - Рось, Г. В.; Ros, H. V.; ORCID: http://orcid.org/0000-0002-7021-3672 (Форум права. - 2015. - № 3. - С. 200-204., 2015)
Досліджуються особливості правової регламентації підстав до закриття кримінального провадження, здійснюється розмежування «підстав» та «умов» закриття кримінального провадження, а також їх співвідношення з «підставами звільнення від кримінальної відповідальності».

The author of the article studies some features of legal regulation of grounds for closure of criminal proceedings, differentiates «reason» and «conditions» for closure of criminal proceedings, as well as their correlation to «grounds for exemption from criminal responsibility».

Исследуются особенности правовой регламентации оснований для прекращения уголовного производства, осуществляется разграничение «оснований» и «условий» прекращения уголовного производства, а также их соотношение с «основаниями освобождения от уголовной ответственности».
Рось Г. В. Особливості правового регулювання підстав до закриття кримінального провадження [Електронний ресурс] / Г. В. Рось // Форум права. – 2015. – № 3. – С. 200–204 . – Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/j-pdf/FP_index.htm_2015_3_36.pdf
Keywords: Кримінально-процесуальне право. Criminal and Procedure Law. Уголовное процессуальное право; Наукові публікації. Scientific publications. Научные публикации; Україна. Ukraine. Украина; закриття кримінального провадження; звільнення від кримінальної відповідальності; освобождение от уголовной ответственности; прекращение уголовного производства; termination of criminal proceedings; criminal liability; termination of criminal prosecution