Генезис і поняття договору оренди земельної ділянки - Брунь, А. Г.; Brun, A.G. (Вісник Національного університету внутрішніх справ.- 2003.- Вип. 22.- С. 356 - 363, 2003)
Проводиться дослідження орендних відносин з позиції цивільного права. Проводится исследование арендных отношений с позиции гражданского права. A study of lease relations from the standpoint of civil law.
Брунь, А. Г. Генезис і поняття договору оренди земельної ділянки / А. Г.Брунь // Вісник Національного університету внутрішніх справ.- 2003.- Вип. 22.- С. 356 - 363
Keywords: регулювання орендних відносин; регулирование арендных отношений; цивільно-правовий договір; гражданско-правовой договор; приватна власність; частная собственность; колективна власність; коллективная собственность; оренда землі; аренда земли; земельна реформа; земельная реформа