Повноваження Державної служби України з лікарських засобів та контролю за наркотиками щодо надання адміністративних послуг - Безпалова, О. І.; Bezpalova, O. I.; Волков, В. А. (Публічне адміністрування в умовах змін та перетворень: проблеми організації та правового забезпечення (м. Харків, 11-12 квітня 2019 р.). - Харків, 2019. - С. 337-340, 2019)
Визначено перелік адміністративних послуг, що надаються органами Державної служби України з лікарських засобів та контролю за аркотиками. Розкрито особливості заповнення інформаційних і технологічних карток адміністративних послуг, а також окреслено основні етапи надання вказаних послуг.

The list of administrative services provided by the bodies of the State Service of Ukraine for medicinal products and drug control has been defined. The peculiarities of filling out information and technological cards of administrative services are revealed, and the main stages of providing the specified services are also outlined.

Определен перечень административных услуг, предоставляемых органами Государственной службы Украины по лекарственным средствам и контролю за аркотиками. Раскрыты особенности заполнения информационных и технологических карт административных услуг, а также очерчены основные этапы предоставления указанных услуг.
Keywords: лікарські засоби; наркотичні засоби; психотропні речовини; прекурсори; адміністративне законодавство; адміністративно-правовий статус; лекарственные средства; drugs; наркотические средства; психотропные вещества; прекурсоры; административное законодательство; административно-правовой статус; административно-правовое регулирование; административные услуги; адміністративно-правове регулювання; адміністративні послуги; psychotropic substances; narcotics; precursors; administrative legislation; administrative and legal status; administrative and legal regulation; administrative services