Проблемні питання щодо повідомлення особі про підозру - Салманов, О. В.; Salmanov, O. V.; ORCID: http://orcid.org/0000-0001-9421-5085 (Сучасні тенденції розвитку криміналістики та кримінального процесу : тези доп. міжнар. наук.-практ. конф. до 100-річчя від дня народження проф. М. В. Салтевського (м. Харків, 8 листоп. 2017 р.). – Харків: ХНУВС, 2017. – С. 329-320, 2017)
В час реформування правоохоронних органів та кримінального процесуального законодавства України, ще з часів прийняття Кримінального процесуального кодексу України у 2012 році необхідним є науковий аналіз та дослідження більшості інститутів з метою узагальнення практики застосування, вироблення пропозицій щодо удосконалення процесуальної діяльності та їх врахування у законодавстві.

In the course of reforming law enforcement bodies and criminal procedural legislation of Ukraine, since the adoption of the Criminal Procedural Code of Ukraine in 2012, a scientific analysis and research of most institutes is necessary in order to generalize the practice of application, to develop proposals for improving procedural activities and their accounting in the legislation.

В ходе реформирования правоохранительных органов и уголовного процессуального законодательства Украины, еще со времен принятия Уголовного процессуального кодекса Украины в 2012 году необходимо научный анализ и исследования большинстве институтов с целью обобщения практики применения, выработка предложений по совершенствованию процессуальной деятельности и их учета в законодательстве.
Салманов, О. В. Проблемні питання щодо повідомлення особі про підозру / О. В. Салманов // Сучасні тенденції розвитку криміналістики та кримінального процесу : тези доп. міжнар. наук.-практ. конф. до 100-річчя від дня народження проф. М. В. Салтевського (м. Харків, 8 листоп. 2017 р.) / МВС України, Харків. нац. ун-т внутр. справ. – Харків: ХНУВС, 2017. – С. 329-320.
Keywords: notice of suspicion; Кримінально-процесуальне право. Criminal and Procedure Law. Уголовное процессуальное право; Україна. Ukraine. Украина; повідомлення про підозру; уведомление о подозрении; Наукові публікації. Scientific publications. Научные публикации