Напрями підвищення ефективності кримінального провадження - Сокуренко, В. В.; Sokurenko, V. V.; Valerii Sokurenko (Проблеми теорії та практики кримінального провадження : матеріали кругл. столу (м. Харків, 17 черв. 2021 р.). – Харків: ХНУВС, 2021. – С.13-16, 2021)
Розглянуто напрями підвищення ефективності кримінального провадження. Проаналізовано процесуальні, організаційні, методичні проблеми використання судових експертиз у кримінальному провадженні.

The directions of increase of efficiency of criminal proceedings are considered. Procedural, organizational, methodological problems of using forensic examinations in criminal proceedings.

Рассмотрены направления повышения эффективности уголовного производства. Проанализированы процессуальные, организационные, методические проблемы использования судебных экспертиз в уголовном производстве.
Keywords: Кримінально-процесуальне право. Criminal and Procedure Law. Уголовное процессуальное право; Наукові публікації. Scientific publications. Научные публикации; Україна. Ukraine. Украина; підвищення ефективності; кримінальний процес; кримінальне провадження; повышение эффективности; криминальный процесс; уголовное производство; increased efficiency; criminal trial; criminal proceedings