Критичні зауваження щодо окремих приписів деяких злочинів проти громадської безпеки - Лизогуб, Я. Г.; Lyzohub, Ya. G.; ORCID: http://orcid.org/0000-0001-9824-0798 (Кримінально-правові та кримінологічні засоби протидії злочинам проти громадської безпеки та публічного порядку : зб. тез доп. Міжнар. наук.-практ. конф. до 25-річчя ХНУВС (м. Харків, 18 квіт. 2019 р.). – Харків : ХНУВС, 2019. – С. 124-126, 2019)
Охоплюются питання сумнівного законодавчого викладу окремих кримінально-правових норм про злочини терористичної спрямованості. Акцентовано увагу на конкретних юридичних складах, розкрито наявні в них вади.

Cover issues of a dubious legislative statement of separate criminal law norms on crimes of a terrorist orientation. focuses on specific legal structures, demonstrating their flaws.

Охватываются вопросы сомнительного законодательного изложения отдельных уголовно-правовых норм о преступлениях террористической направленности. Акцентировано внимание на конкретных юридических составах, раскрыты имеющиеся у них недостатки.
Лизогуб, Я. Г. Критичні зауваження щодо окремих приписів деяких злочинів проти громадської безпеки / Ярослав Григорович Лизогуб // Кримінально-правові та кримінологічні засоби протидії злочинам проти громадської безпеки та публічного порядку : зб. тез доп. Міжнар. наук.-практ. конф. до 25-річчя ХНУВС (м. Харків, 18 квіт. 2019 р.) / МВС України, Харків. нац. ун-т внутр. справ ; Кримінол. асоц. України. – Харків : ХНУВС, 2019. – С. 124-126.
Keywords: публічна безпека; Кримінальне право. Criminal Law. Уголовное право; Наукові публікації. Scientific publications. Научные публикации; Україна. Ukraine. Украина; злочини проти громадської безпеки; злочини терористичної спрямованості; тероризм; терроризм; terroristic crimes; terrorism