Взаємодія як вид соціальної діяльності у боротьбі зі злочинністю - Кобзар, О. Ф.; Kobzar, O. F.; ORCID: http://orcid.org/0000-0002-5422-235X (Правові новели. – 2016. – № 1. – С. 95-100, 2016)
Охарактеризовано взаємодію між підрозділами органів внутрішніх справ України як вид соціальної діяльності у боротьбі зі злочинністю. Визначено основні критерії, яким повинна відповідати організація зазначеної взаємодії.

Characterize the interaction between units of the Interior of Ukraine as a kind of social activities in the fight against crime. The main criteria that should govern the organization of this interaction.

Охарактеризировано взаимодействие между подразделениями органов внутренних дел Украины как вид социальной деятельности в борьбе с преступностью. Определены основные критерии, которым должна соответствовать организация указанного взаимодействия.
Interaction as a kind of social activities in the fight against crime
Кобзар, О. Ф. Взаємодія як вид соціальної діяльності у боротьбі зі злочинністю / Кобзар О. Ф. // Правові новели. – 2016. – № 1. – С. 95-100.
Keywords: Кримінологія. Criminology. Криминология; Наукові публікації. Scientific publications. Научные публикации; Україна. Ukraine. Украина; злочинність; преступность; crime; боротьба зі злочинністю; борьба с преступностью; fight against crime; взаємодія; взаимодействие; interaction; соціальна діяльність; социальная деятельность; social activities; Органи внутрішніх справ. Internal affairs agencies. Органы внутренних дел; органы внутренних дел; Internal Affairs Agencies