До питання профілактики правопорушень у системі міліції громадської безпеки - Тихоненко, Л. Л.; Tykhonenko, L. L. (Право і безпека. - 2010. - № 5 (37). - С. 176-179, 2010)
Розглянуто можливі шляхи вдосконалення роботи суб’єктів профілактики правопорушень у системі міліції громадської безпеки.

The possible ways of crime prevention in the public security police are viewed.

Рассмотрены возможные пути усовершенствования работы субъектов предупреждения правонарушений в системе милиции общественной безопасности.
To the question about crime prevention in the public security police
К вопросу о профилактике правонарушений в системе милиции общественной безопасности
Keywords: міліція громадської безпеки; public security police; милиция общественной безопасности; профілактична діяльність; preventive activity; профилактическая деятельность; суб’єкти профілактики правопорушень; subjects of crime prevention; субъекты профилактики правонарушений