Загальна характеристика суб’єктів, що виконують посередницькі функції при вирішенні колективних трудових спорів (конфліктів) - Єрохін, С. В.; Yerokhin, S. V. (Вісник Національного університету внутрішніх справ. - 2005. - Вип. - 29. - С. 306-312., 2005)
Розглянута загальна характеристика суб’єктів, що виконують посередницькі функції при вирішенні колективних трудових спорів (конфліктів). Рассмотрена общая характеристика субъектов, выполняющих посреднические функции при решении коллективных трудовых споров (конфликтов). The general characteristics of the subjects that mediate in the settlement of collective labor disputes (conflicts) are considered.
Єрохін, С. В. Загальна характеристика суб’єктів, що виконують посередницькі функції при вирішенні колективних трудових спорів (конфліктів) / С. В. Єрохін // Вісник Національного університету внутрішніх справ. - 2005. - Вип. - 29. - С. 306-312.
Keywords: Трудове право. Право соціального забезпечення. Labor law. Law of social guaranteeing. Трудовое право. Право социального обеспечения; Наукові публікації. Scientific publications. Научные публикации; Україна. Ukraine. Украина; колективні трудові спори; коллективные трудовые споры; collective labor disputes; конфлікти; conflicts; конфликты; посередницькі функції; посреднические функции; intermediary functions; суб’єкти трудового права; subjects of labor law