Упровадження політики Колегії поліцейських комісій Лос-Анджелесу щодо оприлюднення матеріалів відео фіксації критичних інцидентів - Чишко, К. О.; Chyshko, K. O.; Чишко Катерина Олександрівна (Підготовка поліцейських в умовах реформування системи МВС України : зб. наук. пр. – Харків: ХНУВС, 2021. – С. 69-70, 2021)
Розглянуто основні засади та ключові положення політики Колегії поліцейських комісій Лос-Анджелесу щодо оприлюднення матеріалів відеофіксації критичних інцидентів, а також з’ясовано види останніх. The basic principles and key provisions of the policy of the College of Police Commissions of Los Angeles regarding the publication of video recordings of critical incidents are considered, and the types of the latter are clarified. Рассмотрены основные принципы и ключевые положения политики Коллегии полицейских комиссий Лос-Анджелеса по обнародованию материалов видеофиксации критических инцидентов, а также выяснены виды последних.
Keywords: Державне адміністративне управління. Адміністративна діяльність. State Administration. Administrative Activity. Государственное административное управление. Административная деятельность; Наукові публікації. Scientific publications. Научные публикации; зарубіжний досвід; зарубежный опыт; foreign experience; поліція; полиция; police; застосування вогнепальної зброї; применение огнестрельного оружия; use of firearms; критичний інцидент; критический инцидент; critical incident; відеофіксація; видеофиксация; video recording; застосування фізичної сили; применение физической силы; application physical strength; США; USA