Деякі аспекти концепції оцінювання ефективності діяльності Експертної служби МВС України - Горбонос, В. В.; Horbonos, V. V. (Порівняльно-аналітичне право. - 2019. - № 6. - С. 445-448, 2019)
Мета статті полягає в розробці основних концептуальних положень оцінювання ефективності діяльності Експертної служби Міністерства внутрішніх справ України, зокрема у виробленні та систематизації критеріїв проведення такого оцінювання та визначення кола суб’єктів, котрі повинні брати участь в даному процесі.

The purpose of the article is to develop the main conceptual provisions for evaluating the effectiveness of the activity of the Expert Service of the Ministry of Internal Affairs of Ukraine, in particular, to develop and systematize the criteria for such evaluation and to determine the range of subjects that should be involved in this process.

Цель статьи заключается в разработке основных концептуальных положений оценки эффективности деятельности Экспертной службы Министерства внутренних дел Украины, в частности в выработке и систематизации критериев проведения такой оценки и определения круга субъектов, которые должны участвовать в данном процессе.
Some aspects of the concept of assessing the efficiency of the Experts of the MIA of Ukraine
Горбонос, В. В. Деякі аспекти концепції оцінювання ефективності діяльності Експертної служби МВС України [Електронний ресурс] / В. В. Горбонос // Порівняльно-аналітичне право. - 2019. - № 6. - С. 445-448. - Режим доступу:http://www.pap.in.ua/6_2019/114.pdf.
Keywords: Державне адміністративне управління. Адміністративна діяльність. State Administration. Administrative Activity. Государственное административное управление. Административная деятельность; Наукові публікації. Scientific publications. Научные публикации; Україна. Ukraine. Украина; Експертна служба МВС України; Экспертная служба МВД Украины; Expert service of the Ministry of Internal Affairs of Ukraine; ефективність діяльності; эффективность деятельности; efficiency of activity; оцінювання; оценивание; evaluation