Види взаємодії державних органів та інститутів громадянського суспільства в процесі здійснення реформ - Кінзбурська, В. О.; Kinzburska, V. O. (Knowledge, Education, Law, Management. – 2020. – Vol. 3, № 6 (34). – P. 75-80, 2020)
Проаналізовано адміністративно-правові засади взаємодії держави та суспільства. Наведено класифікації способів і типів взаємодії інститутів громадянського суспільства й органів державної влади.

The administrative and legal principles of interaction between the state and society are analyzed. Classifications of methods and types of interaction between institutions of civil society and state authorities are given.

Проанализированы административно-правовые основы взаимодействия государства и общества. Приведены классификации способов и типов взаимодействия институтов гражданского общества и органов государственной власти.
Types of interaction of government bodies and institutions of civil society in the process implementation of reforms
Rodzaje współdziałania organów państwowych i instytucji społeczeństwa obywatelskiego w procesie przeprowadzenia reform
Кінзбурська, В. Види взаємодії державних органів та інститутів громадянського суспільства в процесі здійснення реформ / Вікторія Кінзбурська // Knowledge, Education, Law, Management. – 2020. – Vol. 3, № 6 (34). – P. 75-80. - DOI: https://doi.org/10.51647/kelm.2020.6.3.16.
Keywords: Адміністративне право та процес. Administrative Law and Procedure. Административное право и процесс; Державне адміністративне управління. Адміністративна діяльність. State Administration. Administrative Activity. Государственное административное управление. Административная деятельность; Наукові публікації. Scientific publications. Научные публикации; Україна. Ukraine. Украина; органи державної влади; public authorities; органы государственной власти; громадянське суспільство; civil society; гражданское общество; адміністративно-правові засади; administrative and legal principles; взаємодія; interaction; взаимодействие; класифікація; classification; классификация; погляди вчених; views of scientists; взгляды ученых