Сучасні виклики системі підготовки кадрів для органів внутрішніх справ в умовах реформування - Калашник, М. В.; Kalashnyk, M. V. (Форум права. – 2011. – № 2. – С. 339– 344, 2011)
Проаналізовані питання удосконалення системи підготовки кадрів для ОВС України в умовах реформування для приведення їх за формою і за змістом до міжнародних стандартів.

Questions of improvement of system of a professional training for Law-Enforcement Bodies of Ukraine in the conditions of reforming for their reduction on a form and content to the world standards are analyzed.

Проанализированы вопросы усовершенствования системы подготовки кадров для ОВД Украины в условиях реформирования для приведения их по форме и содержанию к мировым стандартам.
Modern Calls to System of a Professional Training for Law-Enforcement Bodies in the Conditions of Reforming
Современные вызовы системе подготовки кадров для органов внутренних дел в условиях реформирования
Калашник, М. В. Сучасні виклики системі підготовки кадрів для органів внутрішніх справ в умовах реформування [Електронний ресурс] / М. В. Калашник // Форум права. – 2011. – № 2. – С. 339-344. – Режим доступу: http://www.nbuv.gov.ua/ejournals/ FP/2011-2/11kmvvur.pdf.
Keywords: Адміністративне право та процес. Адміністративна діяльність. Administrative Law and Procedure. Administrative Activity. Административное право и процесс. Административная деятельность; Державне адміністративне управління. Адміністративна діяльність. State Administration. Administrative Activity. Государственное административное управление. Административная деятельность; Освіта. Педагогіка. Education. Pedagogy. Образование. Педагогика; Наукові публікації. Scientific publications. Научные публикации; Україна. Ukraine. Украина; Органи внутрішніх справ. Internal affairs agencies. Органы внутренних дел; органы внутренних дел; Internal Affairs Agencies; реформування відомчої освіти; підготовка кадрів; реформирование ведомственного образования; подготовка кадров; personnel training; reforming