Перспективи створення спеціальних правових режимів для трудових мігрантів - Денисов, А. І.; Denysov, A. I.; ORCID: https://orcid.org/0000-0002-6256-0172 (Інформація і право. - 2019. - № 2 (29). - С. 172-178, 2019)
Досліджено перспективи створення спеціальних правових режимів для окремих категорій трудових мігрантів з метою підвищення рівня міграційної безпеки України. Запропоновані окремі новації до вітчизняного законодавства, враховуючи світовий досвід у сфері створення окремих міграційних режимів для певних категорій осіб.

The article examines perspectives of creating special legal regimes for certain categories of migrant workers with the aim of increasing the level of migration security in Ukraine. Some innovations to domestic legislation are proposed, according to world experience in the sphere of creating separate migration regimes for certain groups of people.

Исследованы перспективы создания специальных правовых режимов для отдельных категорий трудовых мигрантов с целью повышения уровня миграционной безопасности Украины. Предложены отдельные новации в отечественное законодательство, с учетом мирового опыта в сфере создания отдельных миграционных режимов для определенных групп лиц.
Денисов, А. І. Перспективи створення спеціальних правових режимів для трудових мігрантів / Денисов А. І. // Інформація і право. - 2019. - № 2 (29). - С. 172-178.
Keywords: Державне адміністративне управління. Адміністративна діяльність. State Administration. Administrative Activity. Государственное административное управление. Административная деятельность; Наукові публікації. Scientific publications. Научные публикации; Україна. Ukraine. Украина; Міжнародне право .International Law. Международное право; міграційна безпека; миграционная безопасность; migration security; спеціальні правові режими; специальные правовые режимы; special legal regimes; міграційна політика; миграционная политика; migration policy; трудові мігранти; трудовые мигранты; migrant workers; зарубіжний досвід; зарубежный опыт; foreign experience