Актуальні питання законодавчого регулювання системи органів виконавчої влади у сфері безпечності та окремих показників якості харчових продуктів - Галкіна, О. М.; Halkina, O. M.; ORCID: http://orcid.org/0000-0002-9095-9463 (Митна справа. - 2015. - № 5 (101), ч. 2. - С. 226-232, 2015)
У статті розглянуто систему органів виконавчої влади у сфері безпечності та окремих показників якості харчових продуктів, проаналізовано їх повноваження. Окрему увагу приділено питанням законодавчого регулювання системи цих органів та надано пропозиції щодо удосконалення законодавства у сфері безпечності та окремих показників якості харчових продуктів.

The article deals with the system of executive bodies in the sphere of safety and certain food quality index. Their authorities have been analyzed. Special attention has been given to legislative regulation of these bodies system. Proposals to the improvement of legislation in the sphere of safety and certain food quality index have been made.

В статье рассмотрена система органов исполнительной власти в сфере безопасности и отдельных показателей качества пищевых продуктов, проанализированы их полномочия. Особое внимание уделено вопросам законодательного регулирования системы этих органов и даны предложения по совершенствованию законодательства в сфере безопасности и отдельных показателей качества пищевых продуктов.
Галкіна О. М. Актуальні питання законодавчого регулювання системи органів виконавчої влади у сфері безпечності та окремих показників якості харчових продуктів / Галкіна О. М. // Митна справа. - 2015. - № 5 (101), ч. 2. - С. 226-232.
Keywords: Адміністративне право та процес. Адміністративна діяльність. Administrative Law and Procedure. Administrative Activity. Административное право и процесс. Административная деятельность; Наукові публікації. Scientific publications. Научные публикации; Україна. Ukraine. Украина; законодавче забезпечення; органи виконавчої влади; харчові продукти; безпечність харчових продуктів; якість харчових продуктів; food safety and quality; legislative regulation; executive bodies; food; пищевые продукты; законодательное обеспечение; органы исполнительной власти; безопасность пищевых продуктов; качество пищевых продуктов