Правове регулювання «доступних кредитів 5-7-9 %» в Україні - Токарєва, К. О.; Tokarieva, K. O.; ORCID: https://orcid.org/0000-0001-7891-226X (Право та інновації. – 2020. – № 3 (31). – С. 60-65, 2020)
Акцентовано увагу на особливостях надання фінансової підтримки суб’єктам господарювання. Розкрито правовий механізм надання «доступних кредитів 5-7-9 %» як виду фінансової підтримки суб’єктів підприємництва в Україні. Зазначено, що наразі впровадження державних гарантій на портфельній основі як форми державної підтримки суб’єктів господарювання є недостатньо аргументованим. Обґрунтовано необхідність удосконалення правового регулювання Програми 5-7-9% з урахуванням позитивного досвіду іноземних держав.

Emphasis is placed on the specifics of providing financial support to businesses. The legal mechanism for providing "affordable loans 5-7-9%" as a type of financial support for businesses in Ukraine is revealed. It is noted that currently the introduction of state guarantees on a portfolio basis as a form of state support of business entities is insufficiently substantiated. The need to improve the legal regulation of the Program 5-7-9% taking into account the positive experience of foreign countries is substantiated.

Акцентировано внимание на особенностях предоставления финансовой поддержки субъектам хозяйствования. Раскрыт правовой механизм предоставления «доступных кредитов 5-7-9%» как вида финансовой поддержки субъектов предпринимательства в Украине. Отмечено, что в настоящее время внедрение государственных гарантий на портфельной основе как формы государственной поддержки субъектов хозяйствования недостаточно аргументированно. Обоснована необходимость совершенствования правового регулирования Программы 5-7-9% с учетом положительного опыта иностранных государств.
Legal regulation of “available loans 5-7-9%” in Ukraine
Правовое регулирование «доступных кредитов 5-7-9%» в Украине
Токарєва, К. О. Правове регулювання «доступних кредитів 5-7-9 %» в Україні / Токарєва Катерина Олегівна // Право та інновації. – 2020. – № 3 (31). – С. 60-65. - DOI: 10.37772/2518-1718-2020-3(31)-9.
Keywords: Господарське право. Business Law. Хозяйственное право; Наукові публікації. Scientific publications. Научные публикации; Україна. Ukraine. Украина; суб’єкти господарювання; субъекты хозяйствования; business entities; фінансова підтримка; финансовая поддержка; financial support; державна допомога; государственная помощь; state aid; кредит; credit; правове регулювання; правовое регулирование; legal regulation; Фінансове право. Бюджетне право. Банківське право. Financis Law. Budget Law. Banking Law. Финансовое право. Бюджетное право. Банковское право