Вивчення рівня фізичної підготовленості курсантів льотних спеціальностей - Гуменний, В. С.; Humennyi, V. S.; ORCID: http://orcid.org/0000-0001-8669-7205; Галата, О. В.; Halata, O. V.; ORCID: http://orcid.org/0000-0001-8081-4730; Ложченко, О. В.; Lozhchenko, O. V.; ORCID: http://orcid.org/0000-0001-5584-6802 (Шлях успіху і перспективи розвитку (до 26 річниці заснування Харківського національного університету внутрішніх справ) : матеріали міжнар. наук.-практ. конф. (м. Харків, 20 листоп. 2020 р.). - Харків : ХНУВС, 2020.- С. 162-164., 2020)
Зазначено, що удосконалення процесу фізичного виховання полягає в педагогічному аналізі занять з фізичного виховання. Рівень фізичної підготовленості, розвиток фізичних якостей впливають на психофізичну підготовленість курсантів, що в свою чергу має позначитися на результатах льотної підготовки. Отмечено, что усовершенствование процесса физического воспитания основывается на педагогическом анализе занятий по физическому воспитанию. Уровень физической подготовленности, развитие физических качеств, влияют на психофизическую подготовленность курсантов, что в свою очередь, должно сказаться на результатах летной подготовки. It is noted that the improvement of the process of physical education is based on the pedagogical analysis of physical education classes. The level of physical readiness, the development of physical qualities, affect the psychophysical readiness of cadets, which, in turn, should affect the results of flight training.
Гуменний В. С. Вивчення рівня фізичної підготовленості курсантів льотних спеціальностей / В. С. Гуменний, О. В. Галата, О. В. Ложченко // Шлях успіху і перспективи розвитку (до 26 річниці заснування Харківського національного університету внутрішніх справ) : матеріали міжнар. наук.-практ. конф. (м. Харків, 20 листоп. 2020 р.) / редкол.: Д. В. Швець (голова), О. М. Бандурка, С. М. Гусаров та ін.; МВС України, Харків. нац. ун-т внутр. справ. - Харків : ХНУВС, 2020.- С. 162-164.
Keywords: Фізична культура. Спорт. Physical Education. Sport. Физическая культура. Спорт; Наукові публікації. Scientific publications. Научные публикации; Україна. Ukraine. Украина; фізичне виховання; физическое воспитание; physical education; фізична підготовка курсантів; физическая подготовка курсантов; physical training of cadets