Інформаційно-психологічний вплив на особистість під час війни в Україні - Велічко, А. В.; Velichko, A. V. (Особистість, суспільство, війна: тези доп. учасників міжнар. психолог. форуму (м. Харків, 7 квіт. 2023 р.). – Харків, 2023. – С. 48-50, 2023)
Зазначено, що проблема інформаційно-психологічного впливу засобів масової інформації на особистість під час війни є дуже актуальною. Від цього залежить не тільки успіх воєнних дій, а й психічне і соціальне здоров’я людей та суспільства в цілому.

It is noted that the problem of the informational and psychological influence of the mass media on the individual during the war is very relevant. Not only the success of military operations depends on this, but also the mental and social health of people and society as a whole.

Отмечено, что проблема информационно-психологического влияния средств массовой информации на личность во время войны очень актуальна. От этого зависит не только успех военных действий, но и психическое и социальное здоровье людей и общества в целом.
Велічко, А. В. Інформаційно-психологічний вплив на особистість під час війни в Україні / Ангеліна Володимирівна Велічко // Особистість, суспільство, війна: тези доп. учасників міжнар. психолог. форуму (м. Харків, 7 квіт. 2023 р.) / МВС України, Харків. нац. ун-т внутр. справ. – Харків, 2023. – С. 48-50.
Keywords: Психологія. Рsychology. Психология; Наукові публікації. Scientific publications. Научные публикации; інформаційно-психологічний вплив на особистість; війна; засоби масової інформації; средства массовой информации; mass media; war; война; informational and psychological impact on personality; информационно-психологическое влияние на личность