Функції публічного адміністрування в органах Національної поліції України : поняття та класифікація - Бугайчук, К. Л.; Bugaychuk, K. L.; ResearcherID: I-5612-2016; Костянтин Бугайчук (Підприємництво, господарство і право. - 2018. - № 5. - С. 112-117, 2018)
У статті автором досліджена сутність терміна «функція» та її особливості, на підставі чого сформульовано визначення функцій публічного адміністрування в органах Національної поліції України. Виділені загальні та допоміжні функції публічного адміністрування, проаналізований їх зміст у контексті діяльності органів Національної поліції.

In the article the author explored the essence of the term "function" and its features, on the basis of which the definition of the functions of public management in the bodies of the National Police of Ukraine is formulated. Dedicated general and auxiliary functions of public management, analyzed their content in the context of the activities of the National Police.

В статье автором исследована сущность термина «функция» и ее особенности, на основании чего сформулировано определение функций публичного администрирования в органах Национальной полиции Украины. Выделены общие и вспомогательные функции публичного администрирования, проанализировано их содержание в контексте деятельности органов Национальной полиции.
Keywords: Адміністративне право та процес. Адміністративна діяльність. Administrative Law and Procedure. Administrative Activity. Административное право и процесс. Административная деятельность; Державне адміністративне управління. Адміністративна діяльність. State Administration. Administrative Activity. Государственное административное управление. Административная деятельность; Наукові публікації. Scientific publications. Научные публикации; Україна. Ukraine. Украина; Національна поліція України. National police of Ukraine. Национальная полиция Украины; National police of Ukraine; Национальная полиция Украины; поліція; полиция; police; functions of management; public management; функции; публичное администрирование; functions; функції; публічне адміністрування