Роль соціального капіталу на етапах професійної соціалізації - Бобро, Н. В.; Bobro, N. V.; https://orcid.org/0000-0002-8350-3695 («Психологічні та педагогічні проблеми професійної освіти та патріотичного виховання персоналу системи МВС України» : Матеріали науково-практичної конференції (м. Харків, 08 квітня 2016 р.). – м. Харків : ХНУВС, 2016. – С. 76-79, 2016)
Схарактеризована роль соціального капіталу як чинника професійної соціалізації поліціянтів на різних її етапах Characterized role of social capital as a factor of professional socialization of policemen at different stages of it Охарактеризована роль социального капитала как фактора профессиональной социализации полицейских на разных ее этапах
The role of social capital in the stages of professional socialization
Бобро Н.В. Роль соціального капіталу на етапах професійної соціалізації / Н.В. Бобро // «Психологічні та педагогічні проблеми професійної освіти та патріотичного виховання персоналу системи МВС України» : Матеріали науково-практичної конференції (м. Харків, 08 квітня 2016 р.). – м. Харків : ХНУВС, 2016. – С. 76-79
Keywords: соціальний капітал; social capital; социальный капитал; професійна соціалізація; professional socialization; профессиональная социализация; професійне навчання; professional education; профессиональное обучение; професійне функціонування; professional functioning; профессиональное функционирование; професійна адаптація; профессиональная адаптация; professional adaptation