Особливості проведення огляду предметів порнографічного характеру - Жилін, Є. В.; Zhylin, Ye. V.; Сафронов, С. О.; Safronov, S. O.; ORCID: http://orcid.org/0000-0003-4300-0601 (Вісник Харківського національного університету внутрішніх справ. – 2010. – № 2 (49). – С. 73-82, 2010)
Розглянуто типові помилки співробітників ОВС України, які допускаються під час огляду предметів порнографічного характеру та сформульовано відповідні рекомендації щодо їх усунення. The typical mistakes of Ukrainian police officers which are made during inspection of pornography objects are considered. Proper recommendations about their removal are made. Рассмотрены типичные ошибки сотрудников ОВД Украины, которые допускаются при проведении осмотра предметов порнографического характера, сформулированы соответствующие рекомендации по их устранению.
Features of the inspection of pornographic items
Особенности проведения осмотра предметов порнографического характера
Жилін, Є. В. Особливості проведення огляду предметів порнографічного характеру / Є. В. Жилін, С. О. Сафронов // Вісник Харківського національного університету внутрішніх справ. – 2010. – № 2 (49). – С. 73-82.
Keywords: Кримінально-процесуальне право. Criminal and Procedure Law. Уголовное процессуальное право; Наукові публікації. Scientific publications. Научные публикации; Україна. Ukraine. Украина; Криміналістика. Criminalistics. Криминалистика; огляд; осмотр; review; помилки; ошибки; mistakes; предмети порнографічного характеру; предметы порнографического характера; pornography objects; електонний носій інформації; электронный носитель информации; electronic storage medium