Типовий договір і договір приєднання як форма регулювання постачання тепловою енергією - Топоркова, М. М.; Toporkova, M. M. (Форум права. – 2012. – № 2. – С. 709–713, 2012)
Розглядаються поняття, характеристика та особливості укладення типового договору і договору приєднання, як форми регулювання постачання тепловою енергією споживача-фізичної особи, проаналізовані положення нормативно-правових актів.

The concept, characteristics and the features of the conclusion of a standard contract and accession contract, as a form of regulation thermal energy supply of individual consumer are considered, the provisions of legal acts on the matter are analyzed.

Рассматриваются понятия, характеристика и особенности заключения типового договора и договора присоединения, как формы регулирования снабжения тепловой энергией потребителя-физического лица, проанализированы положения нормативно- правовых актов.
Standard Contract and Accession Contract as a Form of Regulation of Thermal Energy Supply
Типовой договор и договор присоединения как форма регулирования снабжения тепловой энергией
Топоркова, М. М. Типовий договір і договір приєднання як форма регулювання постачання тепловою енергією [Електронний ресурс] / М. М. Топоркова // Форум права. – 2012. – № 2. – С. 709–713. – Режим доступу: http://www.nbuv.gov.ua/e-journals/FP/2012- 2/12tmmpte.pdf.
Keywords: Цивільне право. Civil Law. Гражданское право; Наукові публікації. Scientific publications. Научные публикации; Україна. Ukraine. Украина; типовий договір; типовой договор; standard contract; договір приєднання; договор присоединения; accession contract; житлово-комунальні послуги; жилищно-коммунальные услуги; communal services; теплова енергія; тепловая энергия; thermal energy