Сутність, види надзвичайних ситуацій та місце в них епізоотичних ситуацій - Золотько, О. О.; Zolotko, O. O. (Вісник Харківського національного університету внутрішніх справ. – 2011. – № 3 (54). – С. 171-176, 2011)
Проведено аналіз поняття «надзвичайна ситуація», виділено та розглянуто поняття «епізоотична ситуація». На основі викладених міркувань сформульовано авторські висновки та пропозиції. The analysis of the definition «an emergency situation» is carried out, the definition « an epizootic situation» is allocated and considered. On the basis of the stated reflections author’s conclusions and offers are formulated. Проведен анализ понятия «чрезвычайная ситуация», выделено и рассмотрено понятие «эпизоотическая ситуация». На основе изложенных размышлений сформулированы авторские выводы и предложения.
Essence, types of emergency situations and place in them epizootic situations
Сущность, виды чрезвычайных ситуаций и место в них эпизоотических ситуаций
Золотько, О. О. Сутність, види надзвичайних ситуацій та місце в них епізоотичних ситуацій / О. О. Золотько // Вісник Харківського національного університету внутрішніх справ. – 2011. – № 3 (54). – С. 171-176.
Keywords: Адміністративне право та процес. Administrative Law and Procedure. Административное право и процесс; Наукові публікації. Scientific publications. Научные публикации; Україна. Ukraine. Украина; надзвичайна ситуація; чрезвычайная ситуация; emergency situation; епізоотична ситуація; эпизоотическая ситуация; epizootic situation; поняття; понятие; concept