Генетичне прайвесі: проблеми правового захисту - Серьогін, В. О.; Seryogin, V. O. (Науковий вісник Дніпропетровського державного університету внутрішніх справ. – 2008. - № 4. – С. 53-61, 2008)
З'ясовуються основні загрози прайвесі, породжені новітніми здобутками в галузі генетики, та формулюються засади правового регулювання в цій сфері, спрямовані на захист персональної генетичної інформації від протиправного збору й використання.

Main threats of the private immunity, created by latest achievements in the field of genetics, are being cleared up, and principles of legal regulation in this field, aimed at protection of personal genetic information from unlawful collection and use, are laid down.

Выясняются основные угрозы прайвеси, порожденные новейшими достижениями в области генетики, и формулируются принципы правового регулирования в этой сфере, направленные на защиту персональной генетической информации от противоправного сбора и использования.
Серьогін, В. О. Генетичне прайвесі: проблеми правового захисту / В. О. Серьогін // Науковий вісник Дніпропетровського державного університету внутрішніх справ. – 2008. - № 4. – С. 53-61.
Keywords: Конституційне право. Constitutional Law. Конституционное право; Наукові публікації. Scientific publications. Научные публикации; Україна. Ukraine. Украина; private immunity; генетическое прайвеси; генетичне прайвесі; прайвесі; прайвеси; privacy