Тяжкість злочину як умова продовження кримінального провадження в разі закінчення строку досудового розслідування - Хань, О. О.; Khan, O. O.; Хань Олександр (Актуальні проблеми кримінального процесу та криміналістики : тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф. (м. Харків, 29 жовт. 2021 р.). – Харків : ХНУВС, 2021. – С. 385-386, 2021)
Розглянуто проблемні питання тяжкості злочину як умови продовження кримінального провадження в разі закінчення строку досудового розслідування.

The problematic issues of the gravity of the crime as conditions for the continuation of criminal proceedings in case of expiration of the pre-trial investigation are considered.

Рассмотрены проблемные вопросы тяжести преступления как условия продления уголовного производства по истечении срока досудебного расследования.
Keywords: Кримінально-процесуальне право. Criminal and Procedure Law. Уголовное процессуальное право; Наукові публікації. Scientific publications. Научные публикации; Україна. Ukraine. Украина; кримінальне провадження; уголовное производство; criminal proceedings; строки досудового розслідування; сроки досудебного расследования; terms of pre-trial investigation; тяжкість злочину; тяжесть преступления; gravity of the crime