Фізична терапія поліцейських після лікування коронавірусної хвороби - Ковальов, І. М.; Kovalov, I. M.; ORCID: http://orcid.org/0000-0003-0151-388X; Бутенко, К. В.; Butenko, K. V.; ORCID: https://orcid.org/0000-0002-4771-8883 (Підготовка поліцейських в умовах реформування системи МВС України : зб. наук. пр. – Харків: ХНУВС, 2021. – С. 138-142, 2021)
Розглянуто пробему розроблення та апробації методики фізичної терапії поліцейських після лікування коронавірусної хвороби COVID-19 (SARS-CoV-2).

The problem of development and testing of methods of physical therapy of police officers after treatment of coronavirus disease COVID-19 (SARS-CoV-2) is considered.

Рассмотрена пробема разработки и апробации методики физической терапии полицейских после лечения коронавирусной болезни COVID-19 (SARS-CoV-2).
Ковальов, І. М. Фізична терапія поліцейських після лікування коронавірусної хвороби / Ковальов І. М., Бутенко К. В. // Підготовка поліцейських в умовах реформування системи МВС України : зб. наук. пр. [конф. (м. Харків, 28 трав. 2021 р.)] / МВС України, Харків. нац. ун-т внутр. справ, Каф. тактич. та спец.-фіз. підгот. ф-ту № 2. – Харків : ХНУВС, 2021. – С. 138-142.
Keywords: Фізична культура. Спорт. Physical Education. Sport. Физическая культура. Спорт; Наукові публікації. Scientific publications. Научные публикации; Україна. Ukraine. Украина; поліцейські; полицейские; police; фізична терапія; физическая терапия; physical therapy; Національна поліція України. National police of Ukraine. Национальная полиция Украины; Национальная полиция Украины; National police of Ukraine; пандемія; пандемия; pandemic; дихальні вправи; дыхательные упражнения; breathing exercises; коноронавірусна хвороба; коноронавирусна болезнь; conoronavirus disease; COVID-19; методика; method