Практика використання поліцейських у складі збройних сил під час збройних конфліктів - Гончарук, В.; Honcharuk, V. (Діяльність органів правопорядку під час та після збройних конфліктів (зарубіжний досвід) : зб. тез доп. учасників ХХIV Міжнар. студ. наук.-практ. конф. інозем. мовами (м. Вінниця, Україна, 14 квіт. 2023 р.). – Вінниця : ХНУВС, 2023. – С. 188-189, 2023)
Проаналізовано практику використання поліцейських у складі збройних сил під час збройних конфліктів. Важливо, що після закінчення бойових дій місця тих, хто не повернувся з війни, у поліції намагаються заповнити молодими людьми, які щойно пройшли короткострокову підготовку і, звичайно ж, не можуть повною мірою замінити своїх досвідчених попередників.

The practice of using policemen as part of the armed forces during armed conflicts is analyzed. It is important that, after the end of hostilities, the places of those who did not return from the war are being filled in the police force by young people who have just completed short-term training and, of course, cannot fully replace their experienced predecessors.

Проанализирована практика использования полицейских в составе вооруженных сил во время вооруженных конфликтов. Важно, что после окончания боевых действий места не вернувшихся с войны в полиции пытаются заполнить молодыми людьми, которые только что прошли краткосрочную подготовку и, конечно же, не могут в полной мере заменить своих опытных предшественников.
Гончарук, В. Практика використання поліцейських у складі збройних сил під час збройних конфліктів / Вікторія Гончарук // Діяльність органів правопорядку під час та після збройних конфліктів (зарубіжний досвід) : зб. тез доп. учасників ХХIV Міжнар. студ. наук.-практ. конф. інозем. мовами (м. Вінниця, Україна, 14 квіт. 2023 р.) / МВС України, Харків. нац. ун-т внут. справ, Наук. парк «Наука та безпека», Каф. іноз. мов ф-ту № 4. – Вінниця : ХНУВС, 2023. – С. 188-189.
Keywords: Державне адміністративне управління. Адміністративна діяльність. State Administration. Administrative Activity. Государственное административное управление. Административная деятельность; Наукові публікації. Scientific publications. Научные публикации; поліція; police; полиция; збройний конфлікт; armed conflict; вооруженный конфликт; збройні сили; armed forces; вооруженные силы