Щодо характеристики принципу змагальності в адміністративному судочинстві - Будь, О. А.; Bud, O. A. (Актуальні проблеми сучасної науки в дослідженнях молодих учених : тези доп. учасників наук.-практ. конф. (м. Харків, 17 трав. 2018 р.). – Харків, 2018. – С. 34-37, 2018)
Проаналізовані питання щодо характеристики принципу змагальності в адміністративному судочинстві.

The questions on the characterization of the principle of competition in administrative proceedings are analyzed.

Анализируются вопросы характеристики принципа конкуренции в административном производстве.
Будь, О. А. Щодо характеристики принципу змагальності в адміністративному судочинстві / Орест Андрійович Будь // Актуальні проблеми сучасної науки в дослідженнях молодих учених : тези доп. учасників наук.-практ. конф. (м. Харків, 17 трав. 2018 р.) / МВС України, Харків. нац. ун-т внутр. справ. – Харків, 2018. – С. 34-37.
Keywords: Адміністративне право та процес. Адміністративна діяльність. Administrative Law and Procedure. Administrative Activity. Административное право и процесс. Административная деятельность; Наукові публікації. Scientific publications. Научные публикации; Україна. Ukraine. Украина; принцип змагальності сторін; змагальність сторін; принцип состязательности сторон; состязательность сторон; competition; principle of competition