Деякі вразлівості месенджера WhatsApp - Світличний, В. А.; Svitlychnyi, V. A.; ORCID: http://orcid.org/0000-0003-3381-3350 (Протидія кіберзлочинності та торгівлі людьми : зб. матеріалів Міжнарод. наук.-практ. конф. (27 травня 2020 р., м. Харків) . – Харків : ХНУВС, 2020. – С. 190-192., 2020)
Розглянуто проблеми безпечного використання мессенджера WhatsApp, пов’язані з конфіденційністю даних і поширенням важливої інформації. The issues of secure use of WhatsApp messenger related to data confidentiality and dissemination of important information are discussed. Рассмотрены проблемы безопасного использования мессенджера WhatsApp, связанные с конфиденциальностью данных и распространением важной информации.
Світличний, В. А. Деякі вразлівості месенджера WhatsApp / Віталій Анатолійович Світличний // Протидія кіберзлочинності та торгівлі людьми : зб. матеріалів Міжнарод. наук.-практ. конф. (27 травня 2020 р., м. Харків) / МВС України, Харків. нац. ун-т внутр. справ ; Координатор проектів ОБСЄ в Україні. – Харків : ХНУВС, 2020. – С. 190-192.
Keywords: Техніка. Технічні науки. Machinery. Engineering. Техника. Технические науки; Наукові публікації. Scientific publications. Научные публикации; месенджер WhatsApp; безпека програмного забезпечення; security software; безопасность программного обеспечения