International experience and enhancing defense capability - Antoshchuk, S. A.; Антощук, С. А. (Актуальні питання розвитку сектору безпеки і оборони (зарубіжний досвід) : зб. тез доп. учасників ХХVІ Міжнар. наук.-практ. конф. інозем. мовами для здобувачів освіти (м. Вінниця, 4 квіт. 2025 р.). – Вінниця : ХНУВС, 2025. – С. 33-34, 2025)
Робота присвячена детальному вивченню міжнародного досвіду використання передових технологій та інновацій, які можуть значно покращити обороноздатність країни.

The work is devoted to a detailed study of international experience in the use of advanced technologies and innovations that can significantly improve the country's defense capabilities.
Keywords: новітні технології; штучний інтелект; безпілотні літальні апарати; міжнародний досвід; обороноздатність; національна безпека; latest technologies; artificial intelligence; unmanned aerial vehicles; international experience; defense capability; national security