Адміністративно-правові засади оцінювання роботи судів України в умовах реформування судової системи держави : дисертація - Котельницька, В. Л.; Kotelnytska, V. L. (Харківський національний університет внутрішніх справ, 2023)
Дисертацію присвячено вивченню адміністративно-правових засад оцінювання роботи судів України в умовах реформування судової системи держави та обґрунтуванню пропозицій щодо їх подальшого вдосконалення.

The dissertation deals with the study of the administrative and legal principles of evaluating the work of the courts of Ukraine in the context of the reform of the Ukrainian judicial system and the justification of proposals for their further improvement.

Диссертация посвящена изучению административно-правовых основ оценивания работы судов Украины в условиях реформирования судебной системы государства и обоснованию предложений по их дальнейшему совершенствованию.
Administrative and legal principles of evaluating the work of the courts of Ukraine within the framework of reforming the judicial system of the state
Keywords: Україна; Дисертації. Theses. Диссертации; 081 – Право; судова реформа; judicial reform; судебная реформа; оцінювання роботи суду; суд; адміністративно-правові форми оцінювання; громадський контроль; court; evaluating the work of the courts; evaluating principles; evaluating criteria; administrative and legal forms of evaluating; public control; оценка работы суда; общественный контроль