Зміст особистого немайнового права дитини на особисте життя - Синєгубов, О. В.; Sinegubov, О. V. (Наше право. - 2013. - № 8. - С. 34-38, 2013)
В даній статті досліджуються зміст правомочностей особистого немайнового права дитини на особисте життя та характеризуються особливості його здійснення неповнолітньою особою. This article examines the contents of the powers of the moral rights of the child to privacy and are characterized by features of its implementation by the minor. В данной статье исследуется содержание правомочностей личного неимущественного права ребенка на личную жизнь и характеризуются особенности их осуществления несовершеннолетним лицом.
Синєгубов, О. В. Зміст особистого немайнового права дитини на особисте життя / Синєгубов Олег Васильович // Наше право. - 2013. - № 8. - С. 34-38.
Keywords: Цивільне право. Civil Law. Гражданское право; Наукові публікації. Scientific publications. Научные публикации; Україна. Ukraine. Украина; особисті немайнові права; личные неимущественные права; personal non-property rights; дитина; ребенок; child; право на особисте життя; право на личную жизнь; right to privacy