Дотримання процесуальної форми як критерій допустимості доказів у кримінальному провадженні - Дрозд, В. Г.; Drozd, V. H.; Абламський, С. Є.; Ablamskyi, S. Ye.; Абламський Сергій Євгенович (Modern achievements of EU countries and Ukraine in the area of law: Collective monograph. – Wloclawek - Riga: Izdevnieciba “Baltija Publishing”, 2020. – Part 1. – Р. 150-165, 2020)
Надано дослідження з проблемних аспектів дотримання процесуальної форми як критерію допустимості доказів у кримінальному провадженні України. Забезпечення допустимості доказів є передумовою ухвалення законного, обґрунтованого та справедливого судового рішення.

The research on the problematic aspects of the observance of the procedural form as a criterion of admissibility of evidence in criminal proceedings in Ukraine is provided. Ensuring the admissibility of evidence is a prerequisite for a lawful, reasoned and fair judgment.

Предоставлено исследования по проблемным аспектам соблюдения процессуальной формы как критерия допустимости доказательств в уголовном производстве Украины. Обеспечение допустимости доказательств является предпосылкой принятия законного, обоснованного и справедливого судебного решения.
Keywords: Кримінально-процесуальне право. Criminal and Procedure Law. Уголовное процессуальное право; Наукові публікації. Scientific publications. Научные публикации; Монографії. Monographs. Монографии; Україна. Ukraine. Украина; publikatsii u zarubizhnomu vydanni; кримінальне провадження; допустимість доказів; дотримання процесуальної форми; уголовное производство; допустимость доказательств; соблюдение процессуальной формы; criminal proceedings; admissibility of evidence; compliance with the procedural form