Нормативна регламентація укладення та розірвання шлюбу в античних державах Північного Причорномор'я: історико-правове дослідження - Гавриленко, О. А.; Gavrylenko, O. A.; ORCID: http://orcid.org/0000-0001-5554-4919 (Вісник Харківського національного університету внутрішніх справ. - 2008. - Вип. 41. - С. 75-82., 2008)
Досліджено історію сімейних відносин та сімейного права в античних державах Північного Причорномор'я. Розкрито нормативну регламентацію укладення та розірвання шлюбу. Исследована история семейных отношений и семейного права в античных государствах Северного Причерноморья. Раскрыта нормативная регламентация заключения и расторжения брака. The history of family relations and family law in the ancient states of the Northern Black Sea has been investigated. The normative regulation of marriage and divorce is disclosed.
Гавриленко, О. А. Нормативна регламентація укладення та розірвання шлюбу в античних державах Північного Причорномор'я: історико-правове дослідження / О. А. Гавриленко // Вісник Харківського національного університету внутрішніх справ. - 2008. - Вип. 41. - С. 75-82.
Keywords: Цивільне право. Цивільно-процесуальне право. Civil Law. Civil and Procedure Law. Гражданское право. Гражданско-процессуальное право; Історія. Культура. History. Culture. История. Культура; Наукові публікації. Scientific publications. Научные публикации; Україна. Ukraine. Украина; античні держави; античные государства; укладання шлюбу; заключение брака; розірвання шлюбу; расторжение брака; Північне Причорномор’я; Северное Причерноморье; сім’я; семья; family; шлюбні процедури; брачные процедуры; marriage procedures; розірвання шлюбу; расторжение брака; divorce