Особливості внутрішньої взаємодії суб'єктів забезпечення прав і свобод громадян у сфері охорони громадського порядку - Небеська, М. С.; Nebeska, M. S.; Безсмертний, О. К.; Bezsmertnyi, O. K. (My University, 2009)
Статтю присвячено дослідженню особливостей внутрішньої взаємодії суб'єктів забезпечення прав і свобод громадян у сфері охорони громадського порядку. Автори на підставі узагальнення наукового і практичного надбання у сфері охорони громадського порядку та забезпечення прав і свобод громадян пропонують своє бачення можливих шляхів удосконалення діяльності органів та підрозділів внутрішніх справ України, налагодження дієвої внутрішньої взаємодії зазначених суб'єктів. Статья посвящена исследованию особенностей внутренннего взаимодействия субъектов обеспечения прав и свобод граждан в сфере охраны общественного порядка. Авторы на основании обобщения научных и практических наработок в сфере охраны общественного порядка и обеспечения прав и свобод граждан представляют своё видение возможных путей усовершенствования деятельности органов и подразделений внутренних дел Украины, упорядочение надлежащего внутреннего взаимодействия указанных субъектов. The article is devoted to the peculiarities of the internal interaction of the subjects which ensure rights and freedoms of citizens in the sphere of public order protection. Having generalized the results of scientific and practical research in public order protection and provision of rights and freedoms of citizens the authors propose possible ways for regulating the internal interaction of the said subjects and improving the law enforcement activities of the Ministry of Internal Affairs of Ukraine.
Небеська, М. С. Особливості внутрішньої взаємодії суб'єктів забезпечення прав і свобод громадян у сфері охорони громадського порядку / М. С. Небеська, О. К. Безсмертний // Вісник Харківського національного університету внутрішніх справ.- 2009.- Вип. 44.- С. 54 - 62
Keywords: охорона громадського порядку; охрана общественного порядка; забезпечення прав громадян; обеспечение прав граждан