Основи правового регулювання забезпечення громадської безпеки на водному транспорті - Петрів, Б. І.; Petrov, B. I. (Вісник Національного університету внутрішніх справ.- 2004.- Вип. 26.- С. 35 - 40, 2004)
Аналізується система правових норм, що утворює правовий режим суспільних відносин у сфері громадської безпеки перевезень, правове забезпечення роботи водного транспорту. Анализируется система правовых норм, образующая правовой режим общественных отношений в сфере общественной безопасности перевозок, правовое обеспечение работы водного транспорта. The system of legal norms that forms the legal regime of public relations in the field of public safety of transport, the legal support of the work of water transport is analyzed.
Петрів, Б. І. Основи правового регулювання забезпечення громадської безпеки на водному транспорті / Б. І. Петрів // Вісник Національного університету внутрішніх справ.- 2004.- Вип. 26.- С. 35 - 40
Keywords: громадська безпека; общественная безопасность; водний транспорт; водный транспорт; безпека судноплавства; безопасность судоходства; норми адміністративного права; нормы административного права