До питання системного підходу з реалізації конфліктологічної підготовки працівників Національної поліції - Гіренко, С. П.; Girenko, S. P.; Сергій Гіренко (Підготовка поліцейських в умовах реформування системи МВС України : зб. наук. пр. [конф. (м. Харків, 31 трав. 2019 р.)]. - Харків: ХНУВС, 2019. - С. 110-114, 2019)
Розглянуто конфліктологічну підготовку майбутніх працівників поліції сьогодні є достатньо важливим компонентом їх загальної професійної готовності до ефективної діяльності в умовах різноманітних конфліктних ризиків. Визначено мету освітньої діяльності сучасного ЗВО МВС, системна підготовка фахівця з високим рівнем компетентності управління професійними конфліктами конфліктогенному середовищі.

Considered conflict training of future police officers today is a very important component of their overall professional readiness for effective action in a variety of conflict risks. The purpose of educational activity of modern educational institution of the Ministry of Internal Affairs, systematic training of the expert with a high level of competence of management of professional conflicts to the conflict-generating environment is defined.

Рассмотрена конфликтологическая подготовка будущих полицейских сегодня достаточно важным компонентом их общей профессиональной готовности к эффективной деятельности в условиях различных конфликтных рисков. Определены цели образовательной деятельности современного учреждения высшего образования МВД, системная подготовка специалиста с высоким уровнем компетентности управления профессиональными конфликтами конфликтогеном среде.
Keywords: Наукові публікації. Scientific publications. Научные публикации; Україна. Ukraine. Украина; Національна поліція України. National police of Ukraine. Национальная полиция Украины; Национальная полиция Украины; National Police of Ukraine; конфліктологічна підготовка; conflict training; конфликтологическая подготовка; поліція; полиция; police; Юридична психологія. Legal psychology. Юридическая психология; Психологія. Рsychology. Психология