Основні напрямки удосконалення діяльності служби дільничних інспекторів міліції щодо попередження насильства в сім’ї - Ковальова, О. В.; Kovalova, O. V. (Вісник Харківського національного університету внутрішніх справ. - 2007. – Вип. 38. - С. 206-215, 2007)
Розглянуто основні напрямки удосконалення діяльності служби дільничних інспекторів міліції щодо попередження насильства в сім’ї. Підкреслено, що дії різних органів, установ та організацій, уповноважених здійснювати попередження насильства в сім’ї, доволі часто не скоординовані, спрямовуються переважно на реалізацію специфічних, суто відомчих завдань, що не дає відчутних результатів. Рассмотрены основные направления совершенствования деятельности службы участковых инспекторов милиции по предупреждению насилия в семье. Подчеркнуто, что действия различных органов, учреждений и организаций, уполномоченных осуществлять предупреждении насилия в семье, зачастую не скоординированы, направляются преимущественно на реализацию специфических, сугубо ведомственных задач, не дает ощутимых результатов. The main directions of improving the activities of the service of district police inspectors for the prevention of domestic violence are considered. It is emphasized that the actions of various bodies, institutions and organizations authorized to prevent domestic violence are often not coordinated, they are aimed primarily at the implementation of specific, purely departmental tasks, and do not produce tangible results.
Ковальова, О. В. Основні напрямки удосконалення діяльності служби дільничних інспекторів міліції щодо попередження насильства в сім’ї / О. В. Ковальова // Вісник Харківського національного університету внутрішніх справ. - 2007. – Вип. 38. - С. 206-215
Keywords: Адміністративне право та процес. Адміністративна діяльність. Administrative Law and Procedure. Administrative Activity. Административное право и процесс. Административная деятельность; Державне адміністративне управління. Адміністративна діяльність. State Administration. Administrative Activity. Государственное административное управление. Административная деятельность; Органи внутрішніх справ. Internal affairs agencies. Органы внутренних дел; Наукові публікації. Scientific publications. Научные публикации; Україна. Ukraine. Украина; попередження насильства в сім’ї; предупреждение насилия в семье; prevention of domestic violence; насильство в сім’ї; насилие в семье; violence in family