Професійно-психологічна підготовка фахівців снайперських груп спецпідрозділів МВС України - Лебєдєва, С. Ю.; Lebiedieva, S. Yu. (Вісник Національного університету внутрішніх справ. – 2004. – Вип. 28. – С. 481-484, 2004)
Проаналізовано професійно-психологічна підготовка фахівців снайперських груп спецпідрозділів МВС України. Надано практичні рекомендації щодо вирішення зазначених питань. Проанализирована профессионально-психологическая подготовка специалистов снайперских групп спецподразделений МВД Украины. Даны практические рекомендации по решению указанных вопросов. The professional-psychological training of specialists of sniper groups of special units of the Ministry of Internal Affairs of Ukraine is analyzed. Practical recommendations are given to address these issues.
Лебєдєва, С. Ю. Професійно-психологічна підготовка фахівців снайперських груп спецпідрозділів МВС України / С. Ю. Лебєдєва // Вісник Національного університету внутрішніх справ. – 2004. – Вип. 28. – С. 481-484.
Keywords: Наукові публікації. Scientific publications. Научные публикации; Україна. Ukraine. Украина; Органи внутрішніх справ. Internal affairs agencies. Органы внутренних дел; органы внутренних дел; Internal Affairs Agencies; снайпер; sniper; спецпідрозділ МВС України; special forces of the Ministry of Internal Affairs of Ukraine; спецподразделение МВД Украины; професійно-психологічна підготовка; профессионально-психологическая подготовка; vocational training