Окремі аспекти дисциплінарної відповідальності працівників поліції - Колісник, Т. В.; Kolisnyk, T. V. (Правоохоронна функція держави: теоретико-методологічні та історико-правові проблеми : тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф. (м. Харків, 25 листоп. 2016 р. – Харків, 2016. – С. 137-141, 2016)
Розкрито окремі аспекти дисциплінарної відповідальності працівників Національної поліції України.

Certain aspects of the disciplinary responsibility of employees of the National Police of Ukraine are revealed.

Раскрыты отдельные аспекты дисциплинарной ответственности работников Национальной полиции Украины.
Колєснік, Т. В. Окремі аспекти дисциплінарної відповідальності працівників поліції / Колєснік Т. В. // Правоохоронна функція держави: теоретико-методологічні та історико-правові проблеми : тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф. (м. Харків, 25 листоп. 2016 р.) / МВС України, МОН України, Харків. нац. ун-т внутр. справ. – Харків, 2016. – С. 137-141.
Keywords: Трудове право. Право соціального забезпечення. Labor law. Law of social guaranteeing. Трудовое право. Право социального обеспечения; Наукові публікації. Scientific publications. Научные публикации; Україна. Ukraine. Украина; Національна поліція України. National police of Ukraine. Национальная полиция Украины; National police of Ukraine; Национальная полиция Украины; дисциплінарна відповідальність; дисциплинарная ответственность; disciplinary responsibility