Конституційно-правові засади права власності у системі засад конституційного ладу - Гаєвська, Ю. С.; Gaevskaya, Ju. S. (Форум права. – 2014. – № 3. – С. 51–54., 2014)
Містяться визначення поняття конституційних засад права власності, характеристику основних рис засад конституційного ладу України, їх роль та значення. Також досліджується місце конституційних засад права власності у системі засад конституційного ладу України.

The article contains the definition of the constitutional principles of ownership, description of the main features of the constitutional order of Ukraine, their role and importance. Also examines the place of constitutional principles of ownership in the system of the constitutional order of Ukraine.

Содержится определение понятия конституционных основ права собственности, характеристику основных черт основ конституционного строя Украины, их роль и значение. Также исследуется место конституционных основ права собственности в системе основ конституционного строя Украины.
Гаєвська, Ю. С. Конституційно-правові засади права власності у системі засад конституційного ладу [Електронний ресурс] / Ю. С. Гаєвська // Форум права. – 2014. – № 3. – С. 51–54 . – Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/j-pdf/FP_index.htm_2014_3_10.pdf.
Гаєвська Ю. С. "Конституційно-правові засади права власності у системі засад конституційного ладу." Форум права 3 (2014): 51–54.
Keywords: Конституційне право. Constitutional Law. Конституционное право; Наукові публікації. Scientific publications. Научные публикации; Україна. Ukraine. Украина; конституційний лад; конституционный строй; економічна система; экономическая система; право власності; право собственности; property rights; constitutional order