Професійний добір як базовий етап забезпечення особистої безпеки поліцейського - Лук'янихіна, О. А.; Lukianykhina, O. A.; ORCID: http://orcid.org/0000-0002-0326-9983 (Правова наука і державотворення в Україні в контексті правової інтеграції: матеріали ХІІІ Міжнар. наук.-практ. конф. (м. Суми, 21-22 трав. 2021 р.). – Суми: Видав. дім «Ельдорадо», 2021. – С. 154-157, 2021)
Зазначено, що одним із базових етапів, від якості реалізації якого залежать подальші кроки та ефективність усього механізму забезпечення безпеки поліцейського, є професійний добір. Наголошено, що етап добору претендентів для поліції набуває великого значення, оскільки закладає підвалини для подальшої еволюції питання щодо якості та ефективності виконання службових обов’язків і формування позитивного іміджу і довіри з боку суспільства.

It is noted that one of the basic stages, the quality of which depends on further steps and the effectiveness of the entire mechanism for ensuring the safety of a police officer, is professional selection. It is emphasized that the stage of selection of applicants for the police is of great importance, as it lays the foundations for the further evolution of the issue of the quality and efficiency of the performance of official duties and the formation of a positive image and trust on the part of society.

Отмечено, что одним из базовых этапов, от качества реализации которого зависят дальнейшие шаги и эффективность всего механизма безопасности полицейского, является профессиональный отбор. Отмечено, что этап отбора претендентов для полиции приобретает большое значение, поскольку закладывает основы для дальнейшей эволюции вопроса качества и эффективности выполнения служебных обязанностей и формирования положительного имиджа и доверия со стороны общества.
Лук'янихіна, О. А. Професійний добір як базовий етап забезпечення особистої безпеки поліцейського / Олена Анатоліївна Лук'янихіна // Правова наука і державотворення в Україні в контексті правової інтеграції: матеріали ХІІІ Міжнар. наук.-практ. конф. (м. Суми, 21-22 трав. 2021 р.) / МВС України, Харків. нац. ун-т внутр. справ, Сум. філ. – Суми: Видав. дім «Ельдорадо», 2021. – С. 154-157.
Keywords: Трудове право. Право соціального забезпечення. Labor law. Law of social guaranteeing. Трудовое право. Право социального обеспечения; Наукові публікації. Scientific publications. Научные публикации; Україна. Ukraine. Украина; Національна поліція України. National police of Ukraine. Национальная полиция Украины; National police of Ukraine; Национальная полиция Украины; поліція; police; полиция; поліцейські; police officers; полицейские; особиста безпека; personal safety; личная безопасность; професійний добір; professional selection; профессиональный отбор