Відносини посередництва – невід’ємна частина предмета трудового права України - Єрохін, С. В.; Yerokhin, S. V. (Вісник Національного університету внутрішніх справ. – 2004. – Вип. 28. – С. 306-310, 2004)
Розглянуто відносини посередництва – невід’ємна частина предмета трудового права України. Надано практичні рекомендації щодо вирішення зазначених питань. Рассмотрены отношения посредничества - неотъемлемая часть предмета трудового права Украины. Даны практические рекомендации по решению указанных вопросов. The relations of mediation are considered - an integral part of the subject of labor law of Ukraine. Practical recommendations for solving these issues are provided.
Єрохін, С. В. Відносини посередництва – невід’ємна частина предмета трудового права України / С. В. Єрохін // Вісник Національного університету внутрішніх справ. – 2004. – Вип. 28. – С. 306-310.
Keywords: Наукові публікації. Scientific publications. Научные публикации; Україна. Ukraine. Украина; Трудове право. Право соціального забезпечення. Labor law. Law of social guaranteeing. Трудовое право. Право социального обеспечения; відносини посередництва; mediation relations; отношения посредничества; трудове право; трудовое право; Labor Law; конфлікт; conflict; конфликт