Кримінологічний аналіз протистояння поширенню гомосексуалізму та трансгендеризму в Україні - Олішевський, О. В.; Olishevskyi, O. V.; ORCID: http://orcid.org/0000-0003-1102-0675 (Кримінологічний вимір сучасності : зб. тез доп. наук.-практ. конф. (м. Харків, 14 квіт. 2022 р.). – Харків: ХНУВС, 2022. – С. 60-62, 2022)
Надано кримінологічний аналіз протистояння поширенню гомосексуалізму та трансгендеризму в Україні.

A criminological analysis of the opposition to the spread of homosexuality and transgenderism in Ukraine is given.

Представлен криминологический анализ противостояния распространению гомосексуализма и трансгендеризма в Украине.
Олішевський, О. В. Кримінологічний аналіз протистояння поширенню гомосексуалізму та трансгендеризму в Україні / Олександр Володимирович Олішевський // Кримінологічний вимір сучасності : зб. тез доп. наук.-практ. конф. (м. Харків, 14 квіт. 2022 р.) / МВС України, Харків. нац. ун-т внутр. справ; Кримінол. асоц. України. – Харків: ХНУВС, 2022. – С. 60-62.
Keywords: Кримінологія. Criminology. Криминология; Наукові публікації. Scientific publications. Научные публикации; Україна. Ukraine. Украина; протистояння поширенню гомосексуалізму та трансгендеризму; гомосексуалізм; трансгендеризм; нетрадиційна сексуальна орієнтація; фонові для злочинності явища; opposition to the spread of homosexuality and transgenderism; homosexuality; transgenderism; unconventional sexual orientation; background for crime phenomena; противостояние распространению гомосексуализма и трансгендеризма; гомосексуализм; нетрадиционная сексуальная ориентация; фоновые для преступности явления