Про деякі питання відповідальності за сутенерство та втягнення особи в зайняття проституцією - Шевчук, Т. А.; Shevchuk, T. A.; ORCID: http://orcid.org/0000-0002-0162-7011 (Право і безпека. - 2010. - № 5 (37). - С. 188-192, 2010)
Розглянуто кримінально-правове поняття сутенерства, його соціальні характеристики та мотивацію, висвітлено проблеми кваліфікації даного злочину. Сriminal and legal notion of pimping, its socialy characterizations and motivation, to find out the problems of qualification of this crime. Рассмотрены уголовно-правовое понятие сутенерства, его социальные характеристики и мотивация, освещены проблемы квалификации данного преступления.
About some questions of responsibility for pimping, and draw a person in prostitution
Некоторые вопросы ответственности за сутенерство и вовлечение в занятие проституцией
Шевчук, Т. А. Про деякі питання відповідальності за сутенерство та втягнення особи в зайняття проституцією / Т. А. Шевчук // Право і безпека. - 2010. - № 5 (37). - С. 188-192.
Keywords: Кримінальне право. Criminal Law. Уголовное право; Наукові публікації. Scientific publications. Научные публикации; Україна. Ukraine. Украина; сутенерство; pimping; кримінільно-правова характеристика; уголовно-правовая характеристика; criminal and legal characteristics; кримінальна відповідальність; уголовная ответственность; criminal liability; втягнення особи в заняття проституцією; вовлечение лица в занятие проституцией; involvement of a person in prostitution