Національно-патріотичне виховання майбутніх поліцейських на заняттях з української мови професійного спрямування - Мариківська, Г. А.; Marykivska, H. A.; ORCID: http://orcid.org/0000-0001-9561-9292 (Інноваційна педагогіка. - 2021. - Вип. 34, т. 2. - С. 93-97, 2021)
Досліджено шляхи здійснення національно-патріотичного виховання поліцейських на заняттях з української мови професійного спрямування. Для цього потрібно формувати мотивацію для вивчення української мови, удосконалювати мовленнєву культуру, підвищувати загальнокультурний рівень майбутніх поліцейських, виховувати в них почуття національної гідності й відповідальності за свою країну та народ, патріотичних почуттів, поглядів, переконань.

Ways of implementing the national-patriotic education of police officers in professional Ukrainian language classes have been studied. For this, it is necessary to form motivation for learning the Ukrainian language, to improve speech culture, to raise the general cultural level of future police officers, to educate them in a sense of national dignity and responsibility for their country and people, patriotic feelings, views, and beliefs.

Исследованы пути осуществления национально-патриотического воспитания полицейских на занятиях по украинскому языку профессионального направления. Для этого нужно формировать мотивацию для изучения украинского языка, совершенствовать речевую культуру, повышать общекультурный уровень будущих полицейских, воспитывать в них чувство национального достоинства и ответственности за свою страну и народ, патриотических чувств, взглядов, убеждений.
National-patriotic education of future police in Ukrainian language classes for professional purposes
Мариківська, Г. А. Національно-патріотичне виховання майбутніх поліцейських на заняттях з української мови професійного спрямування / Мариківська Г. А. // Інноваційна педагогіка. - 2021. - Вип. 34, т. 2. - С. 93-97. - DOI: https://doi.org/10.32843/2663- 6085/2021/34-2.18.
Keywords: Освіта. Педагогіка. Education. Pedagogy. Образование. Педагогика; Наукові публікації. Scientific publications. Научные публикации; Україна. Ukraine. Украина; національно-патріотичне виховання; national and patriotic education; национально-патриотическое воспитание; мовленнєва культура; speech culture; речевая культура; Мова. Мовознавство. Літературознавство. Language. Linguistics. History and Criticism of Literature. Язык. Языкознание. Литературоведение; позааудиторна робота; extracurricular work; внеаудиторная работа; комунікативно-ситуативні завдання; communicative and situational task; коммуникативно-ситуативные задания; ділові ігри; business games; деловые игры; майбутні поліцейські; future police officers; будущие полицейские; українська мова професійного спрямування