Концептуальні питання впровадження логістичного комплексу забезпечення боєздатності правоохоронців - Шевченко, Т. В.; Shevchenko, T. V.; ORCID: http://orcid.org/0000-0003-0366-7217; Власенко, І. В.; Vlasenko, I. V.; ORCID: http://orcid.org/0000-0003-3882-530X (Підготовка поліцейських в умовах реформування системи МВС України : зб. наук. пр. – Харків: ХНУВС, 2021. – С. 73-76, 2021)
У статті розглядаються концептуальні питання впровадження логістичного комплексу забезпечення боєздатності правоохоронців. Визначена актуальність його впровадження, наукова новизна та практична значимість для підрозділів поліції, а також визначені переваги запропонованого комплексу перед існуючими в поліції методами, методиками та засобами.

The article considers the conceptual issues of implementation of the logistics complex to ensure the combat capability of law enforcement agencies. The relevance of its implementation, scientific novelty and practicality have been determined significance for police units, as well as the advantages of the proposed complex over the existing methods, techniques and tools in the police.

В статье рассматриваются концептуальные вопросы внедрения логистического комплекса обеспечения боеспособности правоохранителей. Определена актуальность его внедрения, научная новизна и практическая значимость для подразделений полиции, а также определенные преимущества предложенного комплекса перед существующими в полиции методами, методиками и средствами.
Шевченко, Т. В. Концептуальні питання впровадження логістичного комплексу забезпечення боєздатності правоохоронців / Шевченко Т. В., Власенко І. В. // Підготовка поліцейських в умовах реформування системи МВС України : зб. наук. пр. [конф. (м. Харків, 28 трав. 2021 р.)] / МВС України, Харків. нац. ун-т внутр. справ, Каф. тактич. та спец.-фіз. підгот. ф-ту № 2. – Харків : ХНУВС, 2021. – С. 73-76.
Keywords: Державне адміністративне управління. Адміністративна діяльність. State Administration. Administrative Activity. Государственное административное управление. Административная деятельность; Наукові публікації. Scientific publications. Научные публикации; Україна. Ukraine. Украина; Національна поліція України. National police of Ukraine. Национальная полиция Украины; Национальная полиция Украины; National police of Ukraine; поліція; полиция; police; логістичний комплекс забезпечення боєздатності правоохоронців; логистический комплекс обеспечения боеспособности правоохранителей; logistics complex to ensure the combat capability of law enforcement officers; стратегія розвитку; стратегия развития; development strategy